Vakantiehuis appartement Casa Oase El Raso

Info

Nuttige info in verband met uw verblijf in Casa ‘Oase El Raso’.

Bereikbaarheid

De streek is snel en voordelig per vliegtuig bereikbaar via de luchthaven van Alicante en Murcia (San Javier). Dit betekent 2 uren vliegen vanuit Belgische of Nederlandse luchthavens.  Verder is het wegennet in de provincie zeer goed verzorgd.

De luchthaven van Murcia is bereikbaar in 40 minuten, Alicante in 35 minuten

Met het vliegtuig:

De meeste mensen vliegen met www.jetairfly.com op Murcia/Alicante of met www.ryanair.com op Alicante vanaf Charleroi, Luik, Zaventem, Eindhoven, Rotterdam vanaf Keulen/Bonn.

Met www.transavia.com kan je ook vliegen via Eindhoven.

www.airberlin.com vliegt vrijwel dagelijks naar Alicante en Valencia vanaf de Duitse luchthavens Keulen, Düsseldorf en Münster.

We raden je aan om tijdig, hoe vroeger hoe beter, je vliegtuigtickets te reserveren.  Dit kan soms tot wel 50% verschillen in prijs.

Met de wagen:

Met de wagen neem je best de ‘Route du Soleil’ richting Barcelona.  Nadien vervolg je je weg richting Alicante – Cartagena – Murcia

Klimaat

Een prachtig landschap, ingeklemd tussen bergen, bossen en zee met meer dan 250 kilometer ongerepte stranden.  Grote natuurgebieden en historische, authentieke steden met festivals, cultuur en culinair genot.  Vissersdorpjes, ongelooflijk mooi baaitjes en adembenemende kliffen.  Een plaats waar lokale bevolking niet overschaduwd wordt door toerisme.

Een klein paradijs met zeer milde temperaturen en dit aan de noordelijke Costa Calida en het zuiden van de Costa Blanca.  Door het bergachtige achterland wordt het gebied beschermd tegen de wind waardoor de temperaturen het gehele jaar aangenaam te noemen zijn.  Er heerst een Mediterraan subtropisch klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 19°C, met warme, maar milde zomers (28-32°C) en zeer zachte winters.  De zon schijnt gemiddeld 320 dagen per jaar.

De luchtvochtigheid is zeer laag.  Dit alles geeft een perfecte combinatie van zee, subtropisch weer, veel licht en schone lucht.

Aan de Costa Blanca Zuid treft u het beste en gezondste klimaat van Spanje.  Dit wordt bevestigd door het feit de Wereld Gezondheids Organisatie de provincie Alicante vanwege de schone lucht uitgeroepen heeft tot de schoonste provincie van Europa

pastedimage

Tarieven

Laagseizoen

van november t.e.m. maart

€ 350/week all in

(€ 50 per bijkomende nacht)

Tussenseizoen

april/mei/oktober

€ 450/week all in

(€65 per bijkomende nacht)

Hoogseizoen

juni en september

€500/week all-in

(€ 75 per bijkomende nacht)

juli en augustus

€700/week all-in

(€ 100 per bijkomende nacht)

Schoolvakanties

€550/week all-in

Overwinteren

€250week vanaf 4 weken

– Voor langere duur gelden er speciale tarieven. Contacteer ons hiervoor.

– Losse dagen, minder dan 1 week: €75 per nacht

 

Bijkomende kosten:

Eindschoonmaak:               € 85 euro

Borgsom:                            € 300 euro

Toelichting tarieven:

De betaling dient bij de reservatie betaald te worden.  Hierbij is de reservatie dan ook bevestigd.

Verblijfsduur betreft minimaal 7 dagen in het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties.  Prijzen zijn per week, inclusief water, elektriciteit en linnen (beddengoed + handdoeken)

Voor langere duur geldt een speciaal tarief.  Ook voor de overwinteraars worden speciale prijzen gehanteerd.  Deze dienen aangevraagd te worden.

De borgsom wordt ten laatste 8 dagen na vertrek terugbetaald, mits de woning  schoon, zonder beschadigingen en/of vermissingen (inventaris) wordt achtergelaten.

Vermelde huurtarieven zijn inclusief de energiekosten, beperkt tot 80kwh per week.  De extra kwh wordt met de waarborg verrekend tegen 1,00 euro per kwh

Eindschoonmaak is verplicht.

Ligging